Your search results

Închirierile de vacanță depășesc industria hotelieră

Posted by Boris Harea on 02/09/2019
| 0
Închirierile de vacanță sunt o forță care trebuie să fie luate în considerare. în prezent, proprietățile goale pot fi transformate în mini hoteluri cu efort minim și recompensă maximă.
 
Dar nu toată lumea ia în serios chiriile de vacanță …
 
Se spune că numărul mediu de unități Airbnb se dublează de la an la an, în timp ce oferta hotelieră a crescut cu doar 1,1%. Și amintiți-vă: Airbnb reprezintă doar un segment din toate proprietățile de închiriere de vacanță.

Reşedinţa ta la munte – pentru tine, pentru prieteni şi pentru afaceri

Închirierile de vacanță vor răsturna industria hotelieră până în 2020. De fapt, Airbnb este acum a doua cea mai mare companie de cazare din lume, la doar 100.000 de unități în spatele Marriott International.
 
Peste două milioane de persoane stau într-un Airbnb în fiecare noapte. Și tot mai mulți oameni care stau într-un Airbnb nu vor niciodată să se întoarcă la hoteluri. Inutil să spun că afacea sunt în plină expansiune.
 

Este greu de spus dacă închirierile de vacanță vor elimina complet industria hotelieră (chiar și majoritatea companiilor de taximetrie au supraviețuit aplicațiilor de partajare a călătoriilor), dar un lucru este sigur: închirierile de vacanță sunt o forță care trebuie să fie luate în considerare.

 


Cele mai bune amintiri încep aici!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Compare Listings